zondag 19 december 2010

Drukke dagen of toch tijd voor...


Pjew wat een drukke dagen. Ouderavonden, eindejaarsfeesten, gala's waarvoor de kids natuurlijk op hun paasbest , euh, kerstbest eruit moeten zien. En oh, dan zijn het ineens geen kinders meer, maar schitterende jong volwassenen, waarop ik reuze trots ben. En de kerstboom staat inmiddels binnen en is gezellig opgetuigd. En wat een gezellig sfeertje hangt er dan in huis met al die kerstfrutsels zo her en der.


Begin december had ik nogal werk gehad met het afmaken van mijn Pretpark quilt. Daardoor waren de SBS-blogjes een beetje achterop geraakt. Afgelopen weekend toch lekker de draad opgepakt, zodat ik weer helemaal "bij "ben. Het zijn er al 45.... tjee wat gaat dat ongemerkt toch heerlijk snel.

Voor de blokken van de Patch Parade had ik vorige week al een middagje gereserveerd zodat die ook alweer netjes klaar liggen tot de volgende bijeenkomst. Nu de pakken sneeuw steeds dikker worden, is het prettiger om met de trein naar Nijmegen te gaan. Kan ik lekker onderweg wat appliceren. Alles lekker mee in een klein bakje en zo wordt er toch ongemerkt een klein uurtje per dag aan het laatste jaar-rond-quiltje gewerkt.Nog maar twee werkdaagjes en dan kan ik definitief in de "beren-modus" voor dit jaar. Heerlijk.

Jullie ook nog fijne laatste werkdagen en groetsels
Spirit

1 opmerking:

  1. Nou je bent nog lekker druk bezig. En helemaal bij met de SBS blokjes. Ik kwam er achter dat ik nog 2 achterloop. Maar dat ga ik niet halen voor morgen.
    Groetjes Willeke

    BeantwoordenVerwijderen