zaterdag 18 juni 2011

Even bijwerken
Het is alweer even geleden dat ik wat heb laten zien van mijn SBS-blokjes. Ik lag inderdaad wat achter op schema, maar zag ik dat ik mijn laatst gemaakte blokjes ook nog niet los geshowd had. (wel in dat blok immers, maar daar zie je ze toch niet zo duidelijk) Daar komen ze dan.... geen patch parade, maar blok parade deze keer;

En ook de borduurwerkjes heb ik inmiddels af. Dat waren de laatste voor het quiltje "Sweet Pieces". Jammer, want ze waren zo leuk om te maken. Ik zal ze gaan missen. Maar we hebben nog leuke ongebruikte stofjes over, dus we hebben nog wat opdrachtjes te verwachten. Spannend, ik ben benieuwd hoe het quiltje er uiteindelijk uit gaan zien.

Vandaag is het midzomer, oftewel Litha, de langste dag van het jaar. En ojee, wat een drukke agenda, heel veel leuke feestelijke activiteiten vandaag. Dat wordt dus kiezen. Gelukkig hebben we er een lange dag voor :-D.

Ook jullie heel veel plezier vandaag op de dag van de zomerzonnewende;
( Dit vond ik ergens als beschrijving voor die zomerzonnewende;Zomerzonnewende: wij kunnen deze tijd ervaren als een tijd van creativiteit, van overvloedige energie en bevredigende activiteiten.
Dat moet wel op quiltsters slaan, niet dan? )

groetsels
Spirit

1 opmerking:

  1. Het ziet er allemaal prachtig uit! Ik vind de zomerwende altijd toch een beetje triest....de dagen worden weer korter en het donker komt weer wat dichterbij. Extra genieten dus van de zon!

    BeantwoordenVerwijderen