zaterdag 23 augustus 2014

Update

We zullen maar geen smoesjes verzinnen.... Steeds denk ik, oh, zal ik weer, maar dan moet ik dat eerst showen of vertellen. En vervolgens komt er nog geen berichtje.

Nu denk ik, ik begin maar gewoon en jullie zien vanzelf ook de "oude werkjes" voorbij komen.

Vakantie zit erop, dus volgende week weer gewoon aan de gang.

Kennen jullie die "Travelling around" nog? Die quilt die ik in Zweden begonnen ben en waaraan ik alleen tijdens vakanties of andere tripjes wil werken?

Dus;  tijdens de busrit naar een kerstmarkt, bij Tante Sien tijdens een weekendje Drenthe, tijdens een weekendje weg in Almen, in de avonduurtjes van de week dat we delen van het Maarten van Rossumpad bewandelden, tijdens de busritten  naar Groningen toen de plaatselijk bastketbalclub daar zeer spannende en beslissende play-off wedstrijden moest spelen en uiteraard ook tijdens ons weekje kamperen, fietsen en geocachen in Drenthe. Het begint al aardig wat te worden, niet dan?

En ik heb al beslist wat voor afmetingen. Zo'n 140 bij 230. Past hij mooi op het slaapgedeelte van de vouwwagen. (En in de winter komt hij dus mooi op een bed in huis te liggen.)Oh en zal ik dan maar meteen die laatste Saraatjes laten zien? Dan hebben daarvan in ieder geval alle maandjes voorbij zien komen. 
We vonden het allemaal zo jammer dat die maandelijkse bijeenkomsten voorbij waren dat we nu een speciale Sarah Bee hebben. En ondanks dat quiltmaatje AM eigenlijk te jong is voor die bee, hebben we een uitzondering gemaakt voor haar.

 
 
De komende weken zullen er nog wel meer berichtjes met werkjes voorbijkomen. Veel plezier met lezen in ieder geval. Ik zou het leuk vinden als er een berichtje geplaatst werd. Weet ik tenminste of iemand dit nog leest :-D.
 
Groetsels
 
Spirit2 opmerkingen:

  1. Hoi Ineke,
    Ik heb het gelezen! Leuk om te zien hoe je vakantiewerk vordert.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het vakantieproject ziet er mooi uit, en natuurlijk lees ik je blog, tot snel Anne Marie

    BeantwoordenVerwijderen