dinsdag 24 april 2018

Yeah, doel behaald,

Afgelopen maand heel gestaag aan dat ene project gewerkt, Jawel, dat project wat ik uitgekozen had voor mijn maandelijkse doel. En zowaar, nog gehaald ook

Yeah, I made it. Although I though to have put the starting link of April right, I did not see a photograph of my blog on the OMG page. Pitty.
one-monthly-goal-april-finish-link-up.html

But beneath you can see the progress I made last month;
24 blocks already.

Now, I have a few days before it is May to think about the new goal. Making more blocks or work on another project for a month,,, Hmmmm, luckily I have just a few more days to think about that.

Leuk gezicht toch zo, al die blokjes. Het begint al wat te worden. Nu het nieuwe dilemma, ga ik nog een maandje verder met dit project, of kies ik voor een andere??? Gelukkig heb ik daar nog een paar daagjes voor.

Ik zag overigens dat op de start site van OMG er een fotootje van de projecten van alle deelneemsters gepubliceerd was. Die van mij dus niet. Zou ik daarmee iets verkeerd gedaan hebben? Zoals ik begreep was alleen het linkje kopiëren voldoende. Afijn, ik zie vanzelf wel of dit berichtje er wel op verschijnt. Nu ik hier toch weer eens aan het posten ben, kan ik net zo goed nog iets meer laten zien,

Herinnert u zich deze nog??????Vanaf september 2008, toen ik begon met quilten, zijn er vijzeltjes gemaakt van zowat alle lapjes die ik sindsdien gebruikt heb.
Om één en ander toch niet al te rommelig te laten worden, heb ik de vijzels met bonte achtergrond afgewisseld met vijzels met een donkergroene achtergrond, ook donkergroene sashings en dan het resultaat..... Tadaaaaaa.....


Toch ook weer een prachtig resultaat en een project om af te strepen. 

Jullie ook veel plezier met afstrepen van projecten. 

Groetsels
Spirit

3 opmerkingen:

  1. Je moet ook nog een foto uploaden of een foto uit je blog selecteren. Deze staan onder de velden met de links die je invult. Je ziet dan rechts welke foto gepubliceerd wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel, ik begreep ook al niet waar ik wat moest doen. Ik was nog helemaal niet bij dat veld met links geweest. Nu heb ik enkel bij de finish iets geplaatst (foei), maar dan weet ik het in ieder geval voor mei. Jij veel sterkte de komende tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou zo veel van scrappy quilts en jij hebt zeker een boel scrappy vijzeltjes gemaakt! De achterkant vind ik heel inventief met de grote vijzels. Grappig dat ik deze maand ook een grote blok op de achterkant heb gemaakt, voor het eerst!

    BeantwoordenVerwijderen