woensdag 23 juni 2010

Geslaagd



Ojee, wat een drukke week achter de rug. En wil je wel geloven dat ik m'n weekblokje van vorige week zelfs al af had nog voor ik naar de bijeenkomst in de Quilterij ging? Maar dan nog even dat blogje erbij schrijven, daar was geen tijd voor. Woensdag namelijk de uitslag van zoonlief "Water"gehad. Heerlijk, GESLAAGD, vlag mocht dus uit. 't Was duidelijk dat meneertje tijdens zijn examens toch de aandacht ergens anders had, maar gelukkig ging hij ruim voldoende die examens in, zodat er geen enkele onvoldoende op zijn eindlijst prijkt. Toch iets om trots op te zijn, niet dan?
Afgelopen weekend weer eens ouderwets een cache-event bezocht, MZLE. Oh heerlijk om alle bekenden weer te zien en spreken. 'tuurlijk Ook nog even zelf op pad gegeaan, maar voor de meegebrachte fietsen stond er toch een te straf windje. Ach, we hadden toch teveel te kletsen, dus voor de wk wedstrijd van Nederland was er geen tijd meer om de nieuwe fietstocht daar uit te proberen en na de wedstrijd was er dus geen zin meer. Avondcache niet meer gedaan omdat het anders misschien te laat zou worden. Nu waren we half elf thuis.
En ook het blokje van deze week was netjes op tijd klaar. 'k Ben heel druk bezig om alle opdrachten van m'n uitdaging klaar te hebben. 't Schiet wel op hoor, als er zo hard gewerkt wordt.

Volgende keer zal ik eens beginnen met het showen van de jaar-rond quiltjes van dit jaar. Groetsels en een hele fijne zomerse week.
Spirit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten