dinsdag 21 februari 2012

Eerste sokAfgelopen dagen lekker vanalles gedaan. Flintertjes Carnaval meegepikt, maar ook SBS blokjes gepacht, naamreepjes voor onder de blokjes geborduurd, kleine stukjes verder gequilt aan de Parade-quilt en een sok gebreid.

 Ik was zo benieuwd of de sok ook werkelijk zou passen. En jawel, prima gelukt. Hier en daar een klein missteekje, omdat ik zo af en toe een draad verkeerd om ingestoken heb. Maar voor een eerste beginsel ben ik er dik tevreden over.


Heerlijk, zulke carnavalsdagen. Alleen maar zorgen dat er genoeg eten in huis is wat snel en makkelijk te bereiden is of op te warmen, vrienden en vriendinnen van de kinderen over de vloer als logées en meeëters, op zijn tijd gezellig stappen en met bekenden veel plezier maken en tussendoor thuis lekker lummelen en met kleine werkjes toch een hoop onder je handen uit zien komen. En vooral niets, maar dan ook niets nuttigs doen. :-D.

Jullie ook veel plezier met niets doen ......

Spirit

1 opmerking:

  1. Carnaval is toch een geweldig feest. Lekker los, een excuus om - inderdaad- lekker te lummelen en heerlijk uit te rusten. Bovendien zijn mensen ook veel gezelliger in deze tijd (hele discussies over "verlichting" op kostuums met wildvreemden) Gezelligheid ten top.

    BeantwoordenVerwijderen